میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احتمال تمدید زمان مذاکرات هسته‌‌ای وجود دارد

سخنگوی کاخ سفید اظهار داشت که احتمال تمدید مهلت زمان مذاکرات هسته ای ایران و گروه ۱+۵ بعد از روز سه شنبه ۱۶ تیرماه وجود دارد.
کد خبر: ۵۱۵۱۱۷
| |
5314 بازدید

سخنگوی کاخ سفید اظهار داشت که احتمال تمدید مهلت زمان مذاکرات هسته ای ایران و گروه ۱+۵ بعد از روز سه شنبه ۱۶ تیرماه وجود دارد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، جاش ارنست در نشستی خبری در کاخ سفید، درباره احتمال تمدید مذاکرات جاری هسته ای بین ایران و گروه ۱+۵ پس از شانزدهم تیر ماه، گفت: در این مقطع هیچ پیش بینی مشخصی وجود ندارد ولی در هر صورت احتمال تمدید زمان مذاکرات وجود دارد.

ایران و گروه ۱+۵ متشکل از آمریکا، روسیه، فرانسه، انگلیس، چین و آلمان در شهر وین اتریش در حال مذاکره برای نگارش متن توافق نهایی هسته ای ایران براساس راه حل های بدست آمده در مذاکرات ۱۳ فروردین لوزان سوئیس هستند.

ضرب الاجل خود خوانده این مذاکرات در روز ۱۰ تیرماه به پایان رسید اما دو طرف با بیان اینکه پیشرفت های جدی در این دور از گفت و گوها به وجود آمده، این گفت و گوها را برای یک هفته دیگر تمدید کردند.

از طرف دیگر دیپلمات های ایرانی تاکید کرده اند که یک توافق خوب را فدای زمان نخواهند کرد. پیشتر از قول دیپلمات های ایرانی مطرح شده بود که ضرب الاجل مذاکرات در چهارشنبه یا پنجشنبه شب خواهد بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت